Извор:Фото: АТА имагес

"МОЈА МАМА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА": Дарин син послао јавну поруку

Извор: Нпорал

16.03.2024.

17:19

ДАРА БУБАМАРА не крије колико је везана за сина јединца, а сада је разнежила јавност када је показала какав однос има са Костом.

Наиме, Коста је својој мами упутио емотивне речи путем друштвених мрежа, што је Дара одмах поделила са својим пратиоцима.

- Мајчинство, сва љубав света почиње и завршава се са њим. Моја мама је најлепша жена, све што сам сада, дугујем њој. Сав свој успех у животу приписујем љубави и подршци коју сам примио од ње. Волим те мама - писало је на фотографији коју је Коста поделио на свом Инстаграм налогу.

BloombergAdria.com

 

Певачица није крила колико је поносна што њен јединац има само речи хвале за њу.

- Волим те сине мој највише на свету - написала је певачица и додала емоџије срца.

BloombergAdria.com

 

Дара: "Колико сам зарадила, мало и имам"

Певачица Дара Бубамара недавно се вратила са турнеје у Америци, где је, како се наводи за 10 дана зарадила око 300.000 евра.

- Сви знају колико зарађујем и од које године певам. Ја 30 година радим буквално сваког викенда. Почела сам као девојчица, ишла сам у саобраћајну школу и певала сам са својим бендом. Пријатељи за мене кажу да сам мали мрав. Колико сам зарадила, мало и имам. Свима сам помагала, давала, куповала поклоне... Зато ми Бог увек даје и све ми се врати. Не кајем се што немам онолико колико би требало да имам с обзиром на то колико сам зарадила, али имам довољно за леп и пристојан живот. Код мене је увек на првом месту здравље, за остало ме баш брига. Како зарадим, тако потрошим. Мени паре нису никад биле најбитније - рекла је певачица недавно за "Информер".