Извор:Фото: АТА имагес

АНАБЕЛА ПОВЛАЧИ ТУЖБУ: Ударили јој на мајчинство

Извор: Нпортал

02.12.2021.

10:30

ПЕВАЧИЦА објашњава да су о њој небројено пута у јавност изношене гнусне лажи, а због неких је и морала да реагује.

Певачица Анабела Атијас и њена породица су годинама уназад пунили медијске натписе због скандала и прљавог веша који је изношен у јавност, а тиче се њиховог приватног живота. Пре годину дана Анабела и сестра Гагија Ђоганија, Нађа Ђогани, суочиле су се на суду када је певачица тужила због увреда изнетих на њен рачун.

BloombergAdria.com

 

Атијасова је објаснила како је много пута била на стубу срама због неистинитих изјава других, те каже да је једном чак и морала тужбу да поднесе, а потом исту и да повуче, јер је у питању био близак члан породице.

- Претходних година било је толико тога, али ево најискреније ћу признати и то долази из блиског окружења, а то је удар на моје мајчинство. Писали су о томе како малтретирам дете и то се нашло на суду, а пошто сам замољена да повучем тужбу, повукла сам јер сам неко ко прашта, али то ми је најгнусније било од свега - испричала је Атијасова и признала да јој је то био један од најтежих тренутака у животу.

- Волела бих када би се та особа, која је то изговорила, поправила и када би нешто научила из мог геста. Ако то буде тако, ја сам учинила добро дело, а ако не онда сам направила глупост. Нисам имала шансу да се браним, тада јер сам била затворена - испричала је Анабела у једној емисији.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".