Извор:Фото: АТА имагес

ПРАВИ РАЗЛОГ због кога Ивановић прелази на НОВУ телевизију

Извор: Нпортал

17.03.2024.

16:53

ВОДИТЕЉ Иван Ивановић, од јесени ће снимати емисије које ће се емитовати на "Блиц" ТВ.

Поводом преласка на другу телевизију огласио се и сам Иван Ивановић који је образложио због чега је донео ту пословну одлуку.

- Приметио сам да су сви истакли у наслов како прелазим на Телеком систем, ја то не видим тако. Прво, не напуштам "Нову С", нама истиче уговор.

- Уговор истиче у јуну и ја нисам желео да га продужим. Немам никакав посебан разлог, ни са ким се нисам свађао и све је како треба да буде. Мислим да смо телевизија "Нова С" и ја једни другима дали све што смо могли.

BloombergAdria.com

Када сам одлазио са Прве рекао сам да може да нас зове свако ко жели да нас пусти да правимо сценарио емисије онако како ми мислимо да треба. И за пет година се нико није јавио.

- До "Блиц" телевизије сада. Управо то је био разлог зашто сам уопште узео у разматрање ту понуду, јер су људи са "Блиц" телевизије рекли да ћу моћи да радим слободно своје две емисије. И ако је то стварно тако, то је онда једини разлог који је важан -  рекао је Ивановић за "Блиц".

Што се тиче реакције јавности Ивановић је поручио да публику ништа не треба да изненађује.

BloombergAdria.com

- Видим да су људи изненађени, видим да ме сви зову и да ми шаљу поруке. Није то ништа ново, били су изненађени и када сам отишао са "Прве" телевизије, али се показало да сам био у праву и да се на "Првој" све десило онако како сам предвидео.

- Јасно ми је да нико није очекивао да ће "Блиц" ТВ, која је у Телекомовој мрежи, изнети овакву понуду. И да ће "Блиц" ТВ желети да има овакву врсту емисије у свом програму.

- Људи са којима сам разговарао кажу да желе, обећавају ауторску слободу, и баш зато ми је све ово велики изазов.