Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм zoransprajc / Јутјуб RTL

ХРВАТСКОМ ВОДИТЕЉУ УВИЈЕНА ГЛАВА: "Кад устанеш да вежбаш"

Извор: Нпортал

21.03.2024.

12:01

ХРВАТСКИ ВОДИТЕЉ омиљен и међу Србима покушао је да вежба, међутим догдила му се незгода.

Наиме, водитељ Зоран Шпрајц, се огласио на Инстаграму и показао повреду главе коју је задобио и објаснио како како му се догодила незгода, на шаљив начин.

- Кад идеш ујутро да вежбаш, а то није за тебе па удариш главом о кревет - написао је уз селфие на којем има завој на глави.

BloombergAdria.com

 

Иначе, подсетимо, Зоран Шпрајц је недавно коментарисао успех Александре Пријовић.

Александра је постигла оно што никоме до сада није пошло за руком, а водитељ Зоран Шпрајц у емисји "Стање нације" дотакао се њеног лика и дела, па је упоредио са највећим звездама у Хрватској.

"Дино Мерлин је досад држао рекорд с четири концерта заредом у Арени, а ево ова српска Прија је надмашила и тог босанског чаробњака. Не само то, у Загребу је надмашила и саму себе из Београда. Јер у Београду је распродала три Арене. А у Загребу ево пет. Што опет доказује да су Хрвати већи Срби од Срба. Таман и да се Оливер Драгојевић сад к'о Исус дигне из гроба и најави концерт у Арени, не би успео распродати пет Арена за редом. Ма да се и сам Исус дигне, питање је би ли и он. До краја ове емисије биће и шеста, без бриге", рекао је Шпрајц у "Стању нације".