Извор:Фото: АТА имагес, Профимедиа, Х принтскрин/@AntonMilan

ХРВАТСКА ТРЕБА СРБЕ: Прија уплетена у изборе у комшилуку

Извор: Нпортал

22.03.2024.

14:07

АЛЕКСАНДРА Пријовић одржала је неколико успешних концерата у Хрватској, а највећа прашина подигла се због њених пет концерата у загребачкој Арени.

Певачицу су сада искористили за политичку кампању управо у тој земљи.

Изборни плакати СДСС-а и слоган "Хрватска треба Србе јер..." изазвала је бројне реакције јавности, а један од слогана алудира и на певачицу Александру Пријовић која је напунила пет Арена у Хрватској.

Наиме, слоган с којим Самостална Демократска Српска Странка (СДСС) иде на парламентарне изборе "Хрватска треба Србе" и плакати који су постављени већ су привукли велику пажњу јавности и изазвали бројне реакције.

Сви плакати почињу са истом поруком "Хрватска треба Србе", а онда се мењају објашњења зашто: "Јер нема бољег суседа од комшије", "Јер се боље разумемо без превода", "Јер пуна Арена прија свима"… мислећи на Александру Пријовић која је напунила пет загребачких Арена.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Александра Пријовић обара све рекорде када је посећеност на њеним концертима у питању, а у Загребу је напунила чак пет Арена.

О њеним концертима у тој суседној земљи много се спекулисало, а док су једни исказивали завист непримерним изјавама, већина је певачици честитала на успеху и исказала дивљење.