Извор:Фото: АТА имагес

"СТИГАО БАТА!" Велика радост у дому ЈК - одмах се огласила

Извор: Нпортал

22.03.2024.

17:34

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша путем свог Инстаграм профила објавила срећне вести из свог дома, па још једном доказала своју хуманост.

Поп дива Јелена Карлеуша позната је као велики борац за заштиту животиња, а до сада је седам кучића и мачића спасила тужне судбине, те им пружила неопходне услове у свом дому.

Јелена често на свом Инстаграм профилу објављује снимке и фотографије са својим љубимцима, а највећу пажњу посвећује мужјаку стафорда, коме је дала име Алфа и којег је спасила од смрти након што су му одсечене предње шапе.

Карлеуша је данас поново подсетила на своју хуманост, па показала новог члана у њеном дому, а у питању је стафорд, из истог легла из којег је спашени Алфа, а који је дужи период био у азилу за напуштене животиње

BloombergAdria.com

Дива је новом љубимцу дала име Омега, те та два пса носе имена њених албума.

- Мој лепотан Алфа данас је доживео још једну лепу ствар. Довела сам његовог рођеног брата који је такође био избачен на улицу и до сада је био у азилу где нико није хтео да га усвоји. Усвојила сам га ја... Где је место за седам животиња, ту је и за осму. Добродошао у свој нови дом Омега - написала је певачица у објави.

(Информер)