Извор:Фото: АТА имагес, Профимедиа, Инстаграм принтскрин

Ко је Влада Аврамов који жели Славици да ОДУЗМЕ дете?

Извор: Нпортал

24.03.2024.

09:06

ПЕВАЧИЦА Славица Ћуктераш (39) тренутно се налази у судском процесу са некадашњим фудбалером Владом Аврамовим (44).

Влада је покренуо поступак како би добио старатељство над ћеркицом коју су добили пре седам година док су били у браку.

BloombergAdria.com

Влада Аврамов је својевремено играо на позицији голмана. Наступао је за репрезентацију Србије, а своју фудбалску каријеру градио је у клубовима широм света, укључујући и Италију где је играо за Виченцу, Пескару, Фиорентину, Тревизо, Каљари, Торино и Атланту.

Славица се са Владом упознала 2013. године, а њихов брак је обухватао романтичне тренутке као што су венчање на тајном месту 2016. године и рођење њихове ћеркице Викторије. Славица је истакла да је тај период њеног живота био леп и да је била заљубљена, али је нагласила да се заљубљеност између ње и Владе угасила још за време брака.

BloombergAdria.com


Летос је Славица пријавила полицији Владу због наводног слања претећих порука, оптужујући га за психичко насиље. Тужилац је окарактерисао ово дело као кривично дело насиље у породици, након чега је Влади одређена мера забране приласка од 48 сати, без задржавања.

Славица је истицала да је Влада добар отац њиховој ћеркици и да су због ње одржавали добре односе, чак снимајући заједно садржај за друштвене мреже. С друге стране, из Владиног адвокатског тима стигло је саопштење које демантује наводе о претњама и уценама, истичући да никакав кривични поступак против Аврамова није покренут. Такође, истиче се да Аврамов тренутно борави у Мађарској где ради као фудбалски тренер.

BloombergAdria.com


Овај судски процес и јавне оптужбе додатно су ставиле у фокус јавности приватни живот Славице Ћуктераш и Владимира Аврамова, док се очекује исход судског поступка и даљи развој догађаја.