Извор:Фото: ТикТок принтскрин

МЛАДИ ПОЗЛИЛО УСРЕД ВЕНЧАЊА То је био тек почетак катастрофе

Извор: Нпортал

03.12.2021.

10:54

ВЕНЧАЊЕ једне новопечене супруге почело је савршено. Стајала је пред својим будућим супругом у дугој белој хаљини коју је пажљиво бирала. Фризура је била савршена, шминка фина, ненаметљиво гламурозна. Осмех јој је био на лицу док је за руке држала љубав свог живота спремна пред свештеником да постане његова супруга.

Жена, која се на ТикТоку представља као @hollinator1424, у видеу је описала оно што је уследило, а није било дeо плана. Помало блажени осмех нестао јој је сa лица, а надвила се нека стрепња.

- У неколико секунди ствари су се погоршале. Почела сам да се осећам лоше и покушавала сам да дам знак свом веренику. Трудио се да схвати шта му сигнализирам, али помислио је да се шалим - присетила се.

♬ Oh No - Kreepa

Свештеник је држао говор кад је пребледела и малаксала је пала у младожењине руке. Мало се љуљала, одмакла се од њега и кренула да повраћа. Али, трагедији ту није био крај.

- Нећак ми се покакао на хаљину - додала је па испричала зашто јој је позлило.

- Била сам јако дехидрирала и нисам ништа јела тог дана. Венчали смо се на Флориди, а дан је био заиста врућ и влажан - рекла је.

У дужој варијанти њеног видеа, види се и 'кривац' за какицу на хаљини:

♬ original sound - hollinator1424

Напоменула је да и иначе пати од ниског притиска и недостатка гвожђа у крви. Зна, каже, понекад да се онесвести па то све у њој ствара осећај несигурности.

И таман кад су се људи удубили у њену причу, признала је да се то што гледају у видеу није догодило на службеном венчању, већ импровизованом 'хришћанском'. Раније тог дана обавили су службено венчање у општини. Касније је уследила забава у оближњој винарији.

Док су чекали да храна стигне, младенци су прошетали двориштем и одлучили како је то право место за 'малу хришћанску церемонију'.

- Тада се догодило све то с почетка приче - рекла је, а преноси британски "Сан".

♬ original sound - hollinator1424

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#млада #младожења #ТикТок #венчање #занимљивости