Извор:Фото: АТА имагес, ТВ Пинк принтскрин

ТЕШКЕ СЦЕНЕ ИЗ ДВОРЦА: Гага у сузама за хрватске медије

Извор: Нпортал

27.03.2024.

14:05

ДРАГАНА Мирковић је у дворцу у Аустрији, надомак Беча, угостила хрватске новинаре и то на дан развода и испричала зашто се одлучила на такав корак.

Једна од највећих фолк звезда Драгана Мирковић (56) објавила је да се растаје након 24 године брака са супругом Тонијем Бијелићем.

Она се тог дана, седећи на каучу у њеном дворцу надомак Беча, трудила да остане чврста и достојанствена, али су је на тренутак савладале емоције.

Колико год се кроз живот успела изборити са тешким ситуацијама, чињеница да се са својом љубави и оцем своје деце разилази видно јој тешко пада. 

BloombergAdria.com

- Ово ми је сад јако тешко раздобље, као и деведесете. Имам јако тешко раздобље, но кад ми је најтеже тад сам и најјача - рекла је за "24сата.хр" Драгана и обрисала сузе.

О детаљима развода још није спремна да прича, али се из њене изјаве може наслутити да није имала другог избора, као и да помирење - није опција. Како је у саопштењу објаснила, последње три године се са супругом није слагала.

BloombergAdria.com

- Већ дуги временски период мој однос с Тонијем није више оно што је био, а ми практично водимо одвојене животе и три године не живимо под истим кровом. Успркос свим непомирљивим разликама, због добробити своје породице и зато што сам тако одгојена, учинила сам све да спасим заједницу коју смо некада имали. Међутим, с временом је тај јаз постао све већи и схватила сам да већу штету чиним својим најмилијима остајући на силу у нечему што одавно не функционише, него ставивши тачку на наш брак - написала је.