Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/greenoffice

ЈОВАНА СА ДЕЦОМ НАПУСТИЛА СТАН: Нови детаљи развода

Извор: Нпортал

03.12.2021.

13:23

Певач и фронтмен групе “Тропико бенд” Александар Цветковић и певачица Јована Пајић одлучили су да ставе тачку на вишегодишњи брак. Сале и Јована одлучили су да покрену процес за развод брака, а већ неколико година њихов однос је био другачији него на почетку.

- Последњих две-три године њих двоје су се много удаљили. Очигледно да се љубав угасила и да више нису били пар као што су то били на почетку забављања и брака. Све ређе су се у јавности појављивали заједно, што је показало да се љубав између њих двоје угасила. Сели су и заједно се договорили да се разиђу. Пре нешто више од месец дана Јована се са децом иселила из стана, а Сале и она су остали у свакодневном контакту - изјавио је извор “Блица”.

BloombergAdria.com

Јована је на свом Инстаграм профилу објавила фотографију јелке, коју је заједно са децом декорисала. 

BloombergAdria.com

Подсетимо, Сале Тропико огласио се за "Курир" и рекао да је развод њихова заједничка одлука.

- Као што је и Јована рекла, тачно је и апсолутно нема места никаквом сензационалистичком приступу, јер је цела ова прича и одлука само наша, као што је био и наш брак од самог почетка. У складу са поменутим, због мира и нормалног одрастања наше деце, у коме ћемо подједнако учествовати и убудуће, ово ће бити моја једина изјава на ову тему. Хвала на разумевању - рекао је певач.

Док је Јована прва покренула ову тему.

- Истина је да смо Саша и ја донели одлуку да окончамо наш брак. Остаћемо пријатељи и бићемо као и до сада посвећени у заједничком одгајању деце. Развод је у току и због мирног одрастања наших девојчица молим медије да нам пруже неопходну приватност - изјавила је Јована за “Блиц”.

(Блиц, Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".