Извор:Фото: АТА имагес

ЛЕПА И УСПЕШНА Како изгледа и чиме се бави Драганина сестра?

Извор: Нпортал

28.03.2024.

16:26

ИАКО је једна од највећих музичких звезда, Драгана Мирковић детаље из приватног живота никада није волела да износи у медијима.

Зато је можда невероватно, али тек пре неколико дана имали смо прилике да на малим екранима видимо њене родитеље, а оно што се мало зна јесте да певачица има и рођену сестру.

Сестра Драгане Мирковић на први поглед иста је музичка звезда, а осим физичког изгледа оне деле и бројне врлине па је тако Душица Крумов певачицина највећа помоћ и подршка.

Колико поверења Драгана има у сестру говори чињеница да је управо Душица запослена на певачициној телевизији, па је сестра Драгане Мирковић задужена за сва битна пословна питања када Драгана и Тони нису ту.

Када угледате Душичину фотографију, намеће се само једно - а то је да она и фолк дива личе као да су близнакиње. 

Будући да се у јавности не експонира већ, за разлику од певачице, живи мирно и повучено, као и да су у јавности ретке њихове заједничке фотографије, многи доскора нису ни знали да певачица има сестру која неодољиво подсећа на њу.

BloombergAdria.com

Драганина сестра не воли јавна експонирања, те смо тек једном имали прилике да је видимо и чујемо пред камерама. Претпостављате, причала је колико је поносна на певачицу.

Мирковићева се труди да сваки слободан тренутак проведе у родном Касидолу, у родитељској кући, а како Душица живи свега неколико десетина километара даље, у Пожаревцу, такође је чест гост у Касидолу.

Сестра Драгане Мирковић срећно је удата и има сина који је узраста Драганиних наследника.