Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/ selakov

ЗАВРШИО У ХИТНОЈ: После сукоба са Лукасом, мужу Иване Селаков указана лекарска помоћ

Извор: Нпортал

03.09.2021.

13:45

Естрадни рат и раскид сарадње између Иване Селаков и Аце Лукаса подигао је прашину у јавности и медијима, али није поштедео ни најближе чланове породице.

Аца Лукас и Ивана Селаков снимили су дует који је дуго најављиван, а онда је настао скандал, песма је била повучена са платформи, а они су преко друштвених мрежа почели рат.

Аца није крио да је шокиран певачициним поступком, те је у почетку био суздржан, а онда је и он рекао шта има. Како се наводило Ивана је због свега наводно доживела велики стрес, али горе је прошао њен супруг Предраг који је завршио на инфузији.

Наиме, како се наводи, након што је схватио да Ацином продуценту Саши Мирковићу морају да исплате 21.000 евра, Иванин супруг се толико изнервирао да је његов организам доживео тотални колапс, а доктори су установили да је до здравственог проблема дошло због стреса и нервозе, те да мора да се клони стресних ситуација.
Главни проблем код Пеђе је направио стрес и нервоза, па су му одмах дали дуплу дозу коктела витамина кроз инфузије. Након тога је пуштен на кућно лечење.

Подсетимо, проблем је настало у уторак, када је Селакова објавила да са Јутјуба повлачи спот за четврту дуетску песму са Ацом, под називом "Свадба", јер је наводно преварена. А Аца се након тога огласио и демантовао све наводе.