Извор:Фото: АТА имагес

ОД ЊЕ СТАРИЈИ 20 ГОДИНА: Ова позната дама је Микијева жена

Извор: Нпортал

01.04.2024.

07:43

ПРЕДРАГ Мики Манојловић никада није експонирао приватни живот, па многи ни данас не знају ко је његова супруга.

Славни српски глумац Предраг Мики Манојловић један је од најомиљенијих уметника на домаћој јавној сцени, чему сведоче бројне награде и признања која је добио.

Већ дуги низ година је у складном браку са Тамаром Вучковић Манојловић, глумицом и директорком Југословенског драмског позоришта.

BloombergAdria.com

Тамару је јавност упознала кроз улоге у серијама "Броз и ја" и "На терапији", као и у филмовима "Симпатија и антипатија" и "Положајник". Иначе, овај пар имао је прилику и да сарађује, и то у серији "На терапији" где су глумили и Мики и Тамара.

Тамара последњих година није снимала филмове и серије, те се посветила раду у Југословенском драмском позоришту, где је директорка.

Тамара и Мики су у браку од 1992. године, а глумац је од супруге старији 20 година.

Глумац о супрузи ретко говори, али једном приликом јој је упутио најлепше речи.

- Тамару сам срео док сам радио представу "Злочин и казна". Сећам се да сам јавно говорио о будућој премијери и рекао како сам срео веома талентовану младу глумицу Тамару Вучковић. Ни сањао нисам да ће Тамара постати и остати моја животна љубав, да ће поћи са мном у иностранство, а још мање да ћемо добити сина, казао је Мики Манојловић својевремено за "Стори".

БОНУС ВИДЕО: