Извор:Фото: Д. Миловановић. АТА имагес

РОДИЛА МУ СИНА СА 22 ГОДИНЕ Минин ПРВИ муж - познати музичар

Извор: Нпортал

05.04.2024.

08:03

МИНА Лазаревић стекла је велику популарност крајем деведесетих година када је добила улогу у популарној серији "Породично благо".

Мина је у јеку популарности упознала свог првог супруга џез-пијанисту Александра Милетића са којим је добила сина Луку када је имала само 22 године.

BloombergAdria.com

Осим емотивног живота, Мину и Александра везивала је и успешна пословна сарадња. Они су својевремено заједно наступали на џез-концертима. Иако њихв брак није потрајао, они ус након раскида остали у пријатељским односима.

- Моја и Сашина сарадња се никада није ни прекидала. Ми сарађујемо задњих двадесет година. Имамо пуно искуства, свашта смо прошли и у бендовима и овако као дуо, и просто волимо да радимо заједно. Од њега имам увек велику подршку и то ми много значи - рекла је својевремено глумица за Блиц.

BloombergAdria.com

Први муж Мине Лазаревић био је велика подршка глумици када се од балетског играча Горана Станића развела због породичног насиља. Глумица из другог брака има ћерку Иву и сина Марка.

- Не јурим децу да буду попут мене. Мислим да одређени модел не постоји, свако је особа за себе. Ја их имам троје и сви су потпуно различити. Трудим се да их слушам, да им дајем ветар у леђа и будем помоћ када им је потребна - рекла је она тада.

(Блиц)