Извор:Фото: Принтскрин/ЈутјубRadoslav Radjenovic

ТРИ ГОДИНЕ ОД СМРТИ: Од чега је боловао Тозовац?

Извор: Нпортал

06.04.2024.

16:36

ПРЕДРАГ Живковић Тозовац је пре три године изгубио борбу са болешћу, а иза себе је оставио бројне хитове које ће се певати у наредним генерацијама.

На сахрану певача дошли су бројни певачи којима је дао ветар у леђа и које је његова смрт погодила као и бројне обожаваоце. Раде Вучковић је одржао емотиван говор, а певач је испраћен у вечност чувеном песмом "Јесен у мом сокаку".

- Овде сам да се опростим са вашим и нашим великим Тозовцем. Сада кад је његово племенито срце напрасно престало да куца, остају само наша сећања и успомене на заједнички рад, на путовања, на концерте, на дружења и бесконачне приче које су трајале до дубоко у ноћ, а завршавале у раним јутарњим сатима. Било је то наше време неповратно и непролазно, без Тозовца изгубиће свој сјај, јер је он давао смисао, али остаће нешто више од тога. Твоја беспрекотноср, добра и племенита душа, велико срце - причао је Вучковић.

BloombergAdria.com

 

Од певача су се опростили Оливера Ковачевић, Милена Плавшић, Неда Украден, Ана Бекута, Снежана Ђуршић, Бане Обрадовић, Ацо Пејовић, Мерима Његомир, Драгица Радосављевић Цакана са супругом Небојшом Негићем и Ера Ојданић.

Предраг Живковић Тозовац је изгубио битку са корона вирусом у 85. години живота. Када је имао четири године, таленат за музику је био очигледан, а са десет година је почео да свира хармонику на свадбама. 

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: