Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/nemanjagudelj, Новости, Профимедиа

ГУДЕЉ СЕ ПРИЧЕСТИО: Љуби крст и свећу - Таса тик до СВЕКРВЕ

Извор: Нпортал

09.04.2024.

09:35

ПЕВАЧИЦА Анастасија Ражнатовић ужива у Шпанији са својим супругом фудбалером Немањом Гудељом, а његова породица им је велика подршка.

Наиме, Немања је данас на свом профилу на Инстаграму објавио слике са свог причеста у цркви, а светој церемонији присуствовала је цела породица.

BloombergAdria.com

Посебну пажњу привукла је слика Немањине супруге Анастасије Ражнатовић на којој она стоји поред своје свекрве Оливере Гудељ.

Немања је показао како љуби крст и пали свећу, а позитивни коментари нису престајали да се нижу.

BloombergAdria.com

Анастасија Ражнатовић се помирила са свекрвом

Подсетимо, Анастасија у једном периоду није била у добрим односима са свекрвом Оливером Гудељ и заовом Вањом Гудељ, а како "Блиц" сазнаје, недавно је дошло до помирења.

BloombergAdria.com

Они су се и запратиле на друштвеним мрежама, а Немања је за 8. март, на Инстаграму, објавио фотографију на којој су Анастасија, Оливера и његова сестра Вања Гудеље.

- Дошло је до помирења и сада је све у најбољем реду. Видели сте и фотографију коју је Немања објавио на мрежама, сви су сада срећни и у добрим односима. Немања је највише утицао на то да сви буду сложни, и сада баш тако и јесте - рекао је добро обавештен извор за "Блиц".

Вељко задовољан Анастасијиним мужем

Подсетимо, Анастасијин брат, Вељко Ражнатовић недавно је проговорио о односу своје сестре Анастасије и њеног супруга, фудбалера Немање Гудеља.

Ражнатовић је истакао да је Гудељ легенда, те открио како се осећа по питању сестиног напуштања породичне куће и пресељења у Шпанију.

BloombergAdria.com

- Јако сам задовољан њеним избором, муж јој је легенда и много јој је боље тамо него што би јој било с нама - рекао је Вељко.

Анастасија је вилу у Љутице Богдана напустила како би са тадашњим дечком, а данашњим супругом живела у Шпанији, будући да Гудељ игра за тамошњи фудбалски клуб.

(Блиц)