Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Vodič za roditelje, З. Кнежевић

Милица објавила преписку са Ланетовим лекаром - нови ДОКАЗ?

Извор: Нпортал

11.04.2024.

09:09

МИЛИЦА Гутовић, ћерка покојног Ланета Гутовића поново се обратила јавности поводом тестамента свог оца, који сматра неважећим.

Наиме, Милица је на свом Фејсбук профилу објавила поруке са анестезиологом који је објаснио да током последњих дана Лане није био способан да расуђује.

BloombergAdria.com

- Посете у ковид болницама су биле забрањене током целе пандемије, без обзира на тежину клиничке слике оболелих. Како видим, ваш отац је пар дана пре наведеног догађаја, у тренутку када се фотографисао, већ био на респиратору, али на неинвазивном моду, што значи да је у том тренутку био јако лошег стања. То опет значи да му је и моћ расуђивања била јако смањена - рекао је лекар и додао:

- Како време пролази, на дан критичног догађаја, када је дошло до наводне посете пријатеља, његово опште стање, а самим тим и моћ расуђивања је било сигурно много горе него оног дана када је некако успео да направи фотографију. Претпостављам да није могао ни да се јави на телефон? С обзиром на то да је у току истог дана интубиран, значи успаван, уведен у анестезију, нема никакве шансе да је у време критичне посете пријатеља био у стању да расуђује и даје изјаве таквог типа - написао је анестезиолог и предложио Гутовићевој да се званично обрати управи Војномедицинске академије у Београду у којој је њен отац лечен.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Милица Гутовић се недавно огласила на друштвеним мрежама, тврдећи да је медицинска сестра, непосредно пред очеву смрт, увела двојицу мушкараца који нису били у сродству са Ланетом како би присуствовали наводном усменом завештању којим се она и њена сестра Невена лишавају наследства.

(Блиц)