Извор:Фото: Твитер принтскрин/@CollinRugg, Профимедиа

"Заљубио сам се, то је онај први налет љубави..."

Извор: Нпортал

11.04.2024.

15:19

ДА је Новак Ђоковић заљубљен у тенис, постало је јасно још када је са четири године први пут узео рекет у руке и никада га више није испустио. Ипак, поводом Међународног дана спорта, 6. априла, Новак је открио како је ова љубавна прича, која је ушла у историју, заиста почела.

- Заљубио сам се у то, ја сам терао оца и мајку да ми купе рекет и ударао сам сатима у зид. Тај први налет љубави према спорту је био ту и онда је велико питање родитеља, те прве богиње кад га прођу, та љубав према спорту, шта онда? - отпочео је Новак те додао:

- Родитељи јесу ментори животни, наравно и особе на које се угледамо, када гледамо какав живот желимо да живимо, али с друге стране, ја мислим да је велика улога родитеља да нађу менторе.

Тако да је улога родитеља веома битна, јер су они наши идоли, пријатељи и ментори у раном детињству - говорио је Новак у оквиру програма „Путем шампиона” Фондације „Новак Ђоковић”.

BloombergAdria.com

Своју љубав према спорту заљубљени Новак Ђоковић пренео је на сина Стефана, који од малих ногу редовно тренира тенис, у чему има пуну подршку свог оца.