Извор:Фото: АТА имагес

ПЕЈОВИЋ ЖЕЛИ ДА ПОСТАНЕ ВОДИТЕЉ: Понудио Салету сарадњу

Извор: Нпортал

13.04.2024.

18:12

АЦО ПЕЈОВИЋ један је од певача који је врхунац каријере постигао током сарадње са Гранд продукцијом, која траје пуних 25 година.

Пејовић је тако за Гранди испричао како је изгледала сарадња с Поповићем на самом почетку.

BloombergAdria.com

 

- Дошао сам ту као неко ко је већ имао албуме иза себе. Шта значи бити строг?! Волим да је неко строг према млађима, да им покаже како треба и шта треба. Не знам. Према мени није ни покушавао то. Он мене од првог дана зове „Братићу“, ја њега „Братићу“ и то је тако. И дан данас је тако када се јављамо један другом на телефон. Сале је један диван човек, прави господин и неко ко заиста заслужује све у животу и неко ко је заиста ту кад год треба било коме. Знам из искуства мојих колега да је тај исти Сале кад год је требало за било какву ствар у животу, и за савет и за било шта, да је он ту био – испричао је певач.

BloombergAdria.com

 

Пејовић је признао да има и тајне планове са Грандом у будућности, с обзиром да му је најбоља пријатељица Весна Милановић, водитељка и ПР Гранда, као и Драгана Катић, такође лице Гранд продукције.

-Кад будем завршио каријеру хоћу можда и ја да радим нешто ту код вас (осмех). Шалу на страну, нисам размишљао о томе, али као што је Гранд био увек ту за мене, и ја сам увек био за продукцију ту. Шта год је требало, ту сам. Љубав се гради – нагласио је Пејовић.