Извор:Фото: АТА имагес

МАРКЕНТИШКИ ТРИК: Габријела изградила каријеру на лажи

Извор: Нпортал

05.12.2021.

18:57

ПЕВАЧИЦУ Габријелу Пејчев публика је упознала као учесницу такмичења "Пинкове звезде", где је остала упамћена и као једина певачица која је из Бугарске.

Иако се током такмичења представљала управо тако, заправо је, како је признала, истина о њеном пореклу потпуно другачија и то открива у емисији Руже Рупић.

"Доста људи ми и данас на Јутјубу коментарише да сам Бугарка. Кад једна особа нешто напише, онда крене лавина. Људи су пуни предрасуда и нема краја 'пљувачини'. У првом кругу 'Пинкових звезда' ми је испод имена писало да сам из Софије, иако сам рођена у Димитровграду", почела је у емисији "Импресивно са Ружом Рупић", па додала како је тако успела да привуче невероватну пажњу.

BloombergAdria.com

 

"То је био озбиљан маркетиншки трик, да наведеш људе да имају фокус на једној особи, јер сам ја у том моменту била једина такмичарка из Бугарске.

Заправо, ја сам рођена у Димитровграду, што је територија Србије, одрасла сам на нашем језику и обичајима, а упоредо сам учила бугарски као обавезни споредни језик јер се у мом граду, који је погранични, доста људи декларишу као Бугари... То није ништа страшно или за осуду. Сви ми смо одгајани на два језика, а самим тим, као тинејџер, имаш већи избор где ћеш студирати. Деца са бугарским пореклом имају сва права за студирање тамо. Како већина одлучује да студира у Софији и ја сам донела ту одлуку, јер где ћеш боље од тога да си само 60 километара од куће, у главном граду државе која ти пружа најјефтиније студирање, а притом кући можеш да стигнеш аутобусом за сат, сат и по", објашњавала је она.

"Ти људи су дуго у том послу, имају много успеха иза себе и вишегодишње трајање које говори доста о њима. Они су ме питали одакле сам, на шта сам ја рекла да сам из Димитровграда, да имам 20 година и да студирам у Софији. Они су рекли: 'Пишемо Софија! То ће те лансирати!'. Била сам скептична, али сам пристала. Члановима жирија сам одмах привукла пажњу када су видели то 'Софија', али и публици", закључила је Габријела.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".