Извор:Фото: Профимедиа

У МАЈУ ИХ ЧЕКА БРДО ПАРА: Ова четири знака пливаће у новцу

Извор: Нпортал

20.04.2024.

08:57

БИЛО да се ради о исплативим инвестицијама или уносним пословима, наредни период биће плодоносан за четири знака хороскопа.

Ево о коме је реч:

Бикови

Бикови се могу радовати очекиваном финансијском добитку у априлу, захваљујући својим дугорочним инвестицијама, посебно у некретнине или деонице. Хороскопски савет за њих је да остану отворени за могућности препродаје и да прате своју интуицију како би донели храбре потезе у инвестирању.

BloombergAdria.com

Шкорпије би могле доживети неочекиван финансијски успех кроз наследство или повољан исход правних спорова. Ово раздобље може донети вести о судским расправама које су се неочекивано завршиле у њихову корист, као и исплату осигурања произашлу из дуготрајних правних процедура.

Стрелчеви

Стрелчеви би могли доживети неочекивани финансијски добитак кроз међународне послове или образовање. Хороскопски савет за њих је да истраже међународне тржишне могућности и уложе у своје образовање без страха. Ово раздобље може донети финансијске могућности које произилазе из међународних послова или додатног образовања.

BloombergAdria.com

Водолије

Водолије ће до краја месеца добити финансијску инјекцију која ће им помоћи да реше неке проблеме који их већ дуже време муче. У питању је део наследства који неће бити нимало занемарљив. Искористите прилику.

(Најжена)