Извор:Фото: Профимедиа

"Муж ме је 22 године варао са рођеном мајком"

Извор: Нпортал

21.04.2024.

10:19

НА РЕДИТУ, трудница је емотивно проговорила о ситуацији с којом се тренутно суочава, оптужујући сопствену мајку да јој је "уништила живот" разоткривањем 22-годишње афере.

Детаљно је описала ситуацију, а њену исповест преносимо у целости.

"Моји родитељи, тата (63) и мама (60), су у браку већ 43 године. Имам шесторо браће и сестара. С мојим мужем (39) сам од своје 15. године. Затруднела сам са 17 година и преселили смо се код мојих родитеља. Родила сам сада већ 22-годишњу ћерку", започела је своју исповест.

Ипак, иако је њихов живот деловао идилично, убрзо је сазнала грозоте које су се догађале последњих 22 године.

BloombergAdria.com

 

"Цео свет ми се срушио на новогодишњој ноћи када сам се раније вратила с путовања на које сам ишла с пријатељима. Ушла сам у спаваћу собу и затекла маму како води љубав с мојим мужем. Мама је вриштала на мене да изађем из 'њихове' спаваће собе, што ме је још више потресло", испричала је.

Тада је сазнала да је њен муж био у вези с њеном мајком чак и пре него што су се венчали. Према речима мужа, њена мама га је 'завела' кад су имали 18 година и живели у њиховој кући. Од тада су имали незаштићене полне односе барем једном месечно. Према временском оквиру афере, нагађала је да су њена браћа близанци и најмлађа браћа и сестре потенцијално деца њеног супруга.

"Израчунала сам и била ужаснута јер је то значило да би моја браћа близанци и најмлађи брат могли да припадају мом супругу", објаснила је.

BloombergAdria.com

 

Жена је срцепарајућу истину одлучила да открије и свом оцу, којег је та вест сломила.

"Непотребно је рећи да смо чули моју мајку како вришти из куће кад јој се супротставио", додаје.

Ипак, жена ту није стала - драма је разоткривена и на породичном окупљању у кући њене сестре.

BloombergAdria.com

 

"На забави сам рекла својој 22-годишњој ћерки да одведе сву децу у подрум и пусти филм како бих могла пред свима да кажем шта су мој муж и мајка тачно радили", испричала је.

Али, иако је део породице био на њеној страни, нису сви подржали одлуку да јавно открије 22 године дугу аферу. Троје најмлађих браће и сестара, као и цела породица, сада већ бившег мужа, и његова сестра, сматрали су да је ужасна особа јер је то са свима поделила. Отада је њена мајка због скандала изгубила посао и упорно тврди да јој је ћерка тиме уништила углед и живот. Али није само њен однос с мајком укаљан – постоје и планови за развод.

"Презирем свог бившег мужа, јер је био у исто време у кревету са мном и са мојом мајком. Направио је децу мојој мајци док сам ја мислила како је слатко што смо трудне у исто време. Ово је уништило моје поверење у људе и верност", завршила је, пише британски Сан.