Извор:Фото: АТА имагес

СЕВЕ СЛАВИ РОЂЕНДАН: Знате ли колико година пуни?

Извор: Нпортал

21.04.2024.

12:26

ПЕВАЧИЦА Северина у петак је на пријатељичином рођендану открила да је болесна, због чега је раније отказала неколико наступа. Данас слави свој 52. рођендан којег ће провести са својим најближима.

Поп звезда Северина данас слави 52. рођендан. Своју каријеру започела је сад већ давне 1990. године, а од тад је избацила низ хитова и више од 10 албума. Певачица је најавила да ће вечерас имати прославу свог дана, а открила је и да је болесна.

Севе је у петак била на прослави рођендана Карле Каић, а објавила је селфи и открила да има бактерију стрептококу. 'Стрептокока и ја', написала је па додала:

- Синоћ смо славили рођендан наше драге пријатељице и најзгодније модне иконе. Било је кратко јер сам стрептокока, али смо уживали као што ћемо и сутра - написала је у опису објаве.

Како је сазнао Стори, Северина болује већ неколико дана, а због стрептокока је протекле недеље отказала неке од договорених наступа. Изгледа да се певачица сада доста боље осећа, када се појавила на пријатељичином слављу и најавила своје.

Прве су 2017. године позивале грађане да се укључе у кампању спашавања Агрокора, чији је власник био отац њихове пријатељице Иве Тодорић.

- Хеј лепотице, моје пријатељице...како је добро имати добре, лепе, паметне и успешне пријатељице, жене и мајке, виле и краљице.И једини осећај који остаје након наших дружења је срећа. Непроцењиво - написала је Северина раније уз фотку на којој позира с пријатељицама, међу којима с Каић и Ивом Радић.

Карла је стилиста, а раније је била власница једне модне трговине у центру Загреба. Кума модне оазе била је Ива Балент, али та фирма више не ради.

#Северина #Северина Вучковић #певачица Северина #ВИП