Извор:ФОТО: АТА / Принтскрин Инстаграм nadicaademov

"ВЕНЧАЊА НЕЋЕ БИТИ": Ништа од свадбе Надице и милионера

Извор: Нпортал

22.04.2024.

17:06

НАДИЦА СЕ пре пет месеци породила и донела на свет своје прво дете, ћерку Мелину. Певачица је најављивала венчање али то се изгледа још неће догодити.

Иако је прошло мало времена од када је на свет дошла њена налседница, млада певачица успела је да врати килажу као пре порођаја, а то је како је навела, током трудноће била њена највећа брига.

BloombergAdria.com

 

–Нисам се нешто трудила око физичког изгледа, то је генетика. Ја сам врло брзо скинула килограме, а то је за мене можда било и оптерећење док сам била трудна. Питала сам се како ћу и шта ћу после порођаја, али ми је Бог погледао, нисам се уопште намучила – рекла је Надица за Гранд.

Певачица признаје да је у овом периоду посебно емотивна и да се, иако то није очекивала одлично снашла у најлепшој животној улози.

-Морам да кажем да сам се супер снашла, с обзиром да ми је прво дете и да немам неког искуства. Сада сам супер, на почетку је било мало тешко, што је и нормално, била је јако мала. Слуша ме, стварно је мирна беба, за пожелети. Јави се само када је гладна и када хоће да спава – испричала је у разговору за Гранд, а затим открила како њена ћерка реагује на музику:

-То је просто невероватно, она тачно зна када неко други пева, тада не обраћа пуно пажњу. Али када крену песме „Шапат ветрова“ и „Зид плача“, то сам и качила на Инстаграм, она не трепће. Препознаје глас, па се мало збуни када ме види на телевизији, а ја је држим. Схвати ће нарвано када порасте, па ће да види чиме се мама бави.

BloombergAdria.com

 

Њен партнер Дамир је како каже њена велика подршка, како на пословном тако и на приватном плану, па су заједно поделили улоге и када је у питању брига о ћерки.

-Помаже ми стварно, не могу да кажем, када ја не могу или када сам слаба, прехлађена, он је увек ту и хвала му.

Надица је за Гранд пре неколико месеци рекла да одлаже венчање због трудноће, а сада је изненадила признањем када је рекла да свадбе ипак, можда и неће бити.

-Мислим да је време да ви њега питате, јесте да човек не жели да даје изјаве, али ћу питати ја њега, па ћу вам пренети када ће бити свадба. С озбизом на то да ову црнину носим, тешко да ће бити венчанице – нашалила се она.