Извор:Фото: М.Д.

СМРЗАО СЕ КОД СКУПШТИНЕ: "Све због проклетог алкохола"

Извор: Нпортал

06.12.2021.

07:56

НА ПОЛУ телу које је јуче пронађено у Београду, у парку код Народне Скупштине Србије, није било трагова насилне смрти, а људи из овог краја су га препознали као човека који је често помагао возачима да се паркирају поред Скупштине за неки бакшиш.

Беживотно тело Јовице Писаревића (43), из Перлеза код Зрењанина пронађено је јуче ујутро у парку код Народне скупштине у Београду.

Несрећни човек је пронађен на клупи, а на себи је имао само кошуљу. На полунагом телу није било трагова насилне смрти, а људи из овог краја су га препознали као човека који је често помагао возачима да се паркирају поред Скупштине за неки бакшиш.

Јовица је дуже време био болестан, а претпоставља се да је у суботу касно увече легао на клупу и више се није пробудио.

BloombergAdria.com

 

– Волео је да попије и све што би зарадио на том паркингу потрошио би на алкохол са људима сличним њему. Пре свега десет дана је изашао из ковид болнице у Батајници, па се верује да је, осим смрзавања и лоших услова у којима је живео, један од разлога смрти и последица тог опаког вируса – наводи извор Објектива.

Видно потресена и узнемирена мајка преминулог Јовице, Ковиљка Писаревић, не крије да јој је син био проблематичан.

– Седамнаест година га нисмо видели. Болесни смо тешко и супруг и ја, два шлога сам преживела. Не знам шта ми је чинити. Правио је проблеме, крао је и нас, претио нам пиштољем, и то све због проклетог алкохола. Шта ми сада да радимо, мили боже… – кроз јецаје је тешко изговорила мајка преминулог Јовице.

(Објеквив)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".