Извор:Фото: Н. Скендерија

Родитељима 20.000 дин - овај папир обавезан

Извор: Нпортал

24.04.2024.

12:23

У БЕОГРАДСКЕ школе почели су да стижу формулари које родитељи треба да потпишу како би добили по 20.000 динара по детету које је ђак.

Формулари су школама послати из Града Београда. Родитељи треба да напишу име и презиме детета, разред и одељење које дете похађа, име и презиме једног родитеља, датум рођења ученика, општину, улицу и кућни број, као и свој број телефона и податке о рачуну на који ће бити уплаћен новац. 

Подсетимо, пријављивање за 20.000 динара, које ће све београдске породице добити по детету које похађа основну и средњу школу, као и за картице за бесплатан улазак на градске базене током летње сезоне почело је 22. априла, како је и најавио председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић.

У свим основним и средњим школама у Београду од 22. априла па до краја лета моћи ће да се пријави за 20.000 динара, а све информације грађани ће моћи тамо да добију. Принцип ће бити исти или сличан као када су се пријављивали за помоћ коју је држава давала. Даће своје податке и бројеве рачуна на које ће током септембра новац бити уплаћен.