Извор:Фото: АТА имагес

НА МОЈУ СРЕЋУ, ЈАКО ДОБАР МОМАК: Перишић удаје ћерку

Извор: Нпортал

26.04.2024.

13:30

ЈЕДАН од омиљених певача, Јован Перишић је најавио велику прославу за ћерку која ће се са својим изабраником заклети на вечну љубав пред Богом.

Музичар је  открио какви су његови планови за будућност: 

- У Новом Саду сам, и једва дођем до Београда. Поред музике и послова у вези са тим, радим и нешто приватно. Мало и неку кућу градим, а и деца су сад велика, морам се и тиме бавити. Ћерка ми се на јесен удаје, свадба је заказана, тако да сам мало у фрци и емотивној, а и овако. Иначе нисам често на ТВ-у јер нисам радио нову песму, али сада нешто ново спремам, две нове песме, па када их будем урадио појавићу се у некој емисији на велика врата. 

BloombergAdria.com

 

Певач је описао свог будућег зета и дотакао се својих будућих пријатеља: 

- На моју срећу, а и на срећу свих, јако је добар момак. Спортиста, здрав момак, вредан, радан и поштен што ми је јако битно. Поред моје Јоване имам и два сина, Дамјана и Николу, али како каже народ, очеви су ћеркама мало приврженији - описао је Јован.

- Размишљам све време. Замисли заљуби се у оваквог или онаквог. Али ето, када сам упознао зета, а и пријатеље будуће сам такође упознао, видео сам да су то све јако добри вредни и поштени људи, тако да сада немам никакву фрку. Али једноставно, када ти се удаје ћерка, мало је незгодно, није лако - истиче он.

BloombergAdria.com

 

Перишићева мезимица је завршила стоматологију:

-  Дипломирала је стоматологију и брани дипломски ових дана, па ћемо направити и неко мало славље поводом тога. А онда следи припремање свадбе. Сада су пробе венчаница сваки дан па долази у Београд, као и због других ствари. Знате већ како то иде - завршава Перишић за Гранд.