КАФАНСКИ РЕЦЕПТ ЗА РИБЉУ ЧОРБУ: Одушевиће вас укус!
27.04.2024.
19:04
У току је Васкршњи пост, најјстрожи и најдужи од свих у православном календару.
Како се посту ближи крај, тако домаћицама и домачинима понестаје идеја за спремање хране. Један од најлепших рецепата је свакако рибља чорба на кафански начин:
Ова рибља чорба ће вас освојит, тако да ћете је јести и у мрсним данима:
Начин припреме:
Црни лук ситно исецкајте, ставите у шерпу, додајте литар воде, суви зачин и кувајте око пола сата уз доливање воде када испари. Тада додајте паприку, још воде и кувајте 20 минута. Додајте рибу, сипајте мало више воде да буде чорбе и кувајте 20 минута да се риба скува.