Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Bokina kuhinja

КАФАНСКИ РЕЦЕПТ ЗА РИБЉУ ЧОРБУ: Одушевиће вас укус!

Извор: Нпортал

27.04.2024.

19:04

У току је Васкршњи пост, најјстрожи и најдужи од свих у православном календару.

Како се посту ближи крај, тако домаћицама и домачинима понестаје идеја за спремање хране. Један од најлепших рецепата је свакако рибља чорба на кафански начин: 

Ова рибља чорба ће вас освојит, тако да ћете је јести и у мрсним данима: 

BloombergAdria.com

 

Начин припреме: 


Црни лук ситно исецкајте, ставите у шерпу, додајте литар воде, суви зачин и кувајте око пола сата уз доливање воде када испари. Тада додајте паприку, још воде и кувајте 20 минута. Додајте рибу, сипајте мало више воде да буде чорбе и кувајте 20 минута да се риба скува.

BloombergAdria.com