Извор:Фото: АТА имагес

НЕЋУ ВИШЕ ДА СЕ МЕШАМ: Саша се огрешио о Раду "Плакала сам"

Извор: Нпортал

04.05.2024.

11:39

КРЕАТИВНИ директор "Гранда" током своје каријере створио је бројне певачице и певаче који су своје прве кораке почели управо у музичком такмичењу "Звезде Гранда".

Једна од њих је и Рада Манојловић, која се прославила у овом такмичењу, те је са неколико колега имала прилику и да сними песму на рачун Гранд продукције. Међутим, њу је задесило оно што ниједан певач не би волео, хит који није снимила припао је другој певачици.

BloombergAdria.com

Рада је једном открила да је данима плакала због само једног Поповићевог потеза, будући да је он одлучивао о песмама које ће снимити "Звезде Гранда".

- Од свих тих песама постоје демо снимци које сам ја отпевала. Саша Поповић је тада још увек бирао песме за нас и онда је отишао код Аспиринаца у студио и рекао: ‘Мени није нешто ово…’ Нису се договорили. Ја сам плакала месец дана након тога - причала је Рада једном приликом током гостовања у емисији, па открила како је то утицало на Сашу.

BloombergAdria.com

- После тога је Поповић скапирао да се дешавају нови трендови и промене у музици и онда је одустао од тога да нам бира песме. Видео је како сам ја одреаговала и какав је бум тај албум направио - открила је Рада.

- Рекао је: "Децо, ја то више не могу очигледно да препознам, нећу више да се мешам. Имате дозволу да сами бирате песме" - објаснила је певачица својевремено

(Блиц)