Извор:Foto: Jutjub/Eurovision Song Contest, Профимедиа

Како су Хрвати РЕАГОВАЛИ на пролазак Србије у финале? ВИДЕО

Извор: Нпортал

11.05.2024.

12:15

НАКОН што су водитељке саопштиле да ће Србија наступати у финалу Евровизије, у хрватској делегацији било је бучно колико и у тиму Србије.

У Малмеу се тренутно одржава 68. Евровизија, највеће музичко такмичење Европе, на ком Србију представља Теја Дора својом емотивном композицијом "Рамонда".

Наша представница наступила је у првом полуфиналу и оставила сјајан утисак бајковитим наступом и феноменалним извођењем ове емотивне баладе, а није дуго чекала да сазна хоће ли се такмичити и у финалу.

Србија је прва чије је име прочитано, а наш тим дочекао је ову лепу вест уз велику радост.

Међутим, на друштвеним мрежама ништа мању пажњу није привукла реакција хрватске делегације и музичара Марка Пуришића, који је познатији под уметничким именом Бејби Лазања.

Када су водитељке Петра Меде и Малин Акерман саопштиле да Србија иде у финале, представници Хрватске су скочили од радости и почели да славе успех својих колега, а Бејби Лазања је весело ударао у преграду која га дели од српске екипе.

"Бејби Лазања и Теја Дора најбољи другари", "Како Марко навија", "Молим вас, погледајте Хрвате", "Тито би био пресрећан", "Ма, видите Лазањицу"... неки су од коментара на друштвеним мрежама.

BloombergAdria.com

Представница Србије Теја Дора, чије је право име Теодора Павловска, и представник Хрватске у одличним су односима од почетка своје евровизијске приче. Пре него што су се упознали, Бејби Лазања је рекао да се нада да ће њих двоје рекреирати чувену фотографију Лорин и Карије, због Теодорине сличности с прошлогодишњом победницом и Маркове с представником Финске на Евровизији 2023, што су и учинили.

Они су наставили дружење у Малмеу, па је тако Бејби Лазања присуствовао прослави рођендана наше представнице, а обоје говоре веома похвално једно о другом.

– То је балканска ствар, не знам да ли ћете разумети, али када се видиш с неким и поздрављаш фин си –" Здраво, како си"… Али кад је Теја Дора у питању, то је само "Е, шта има". Она је невероватна уметница, не знам да ли сте слушали друге песме, она и репује... – рекао је Пуришић у интервјуу за WиWи блогс и открио да његова делегација непрестано пева српску песму. – Нон-стоп је певамо, морамо да престанемо, увек нам је у главама.

Бејби Лазања, иначе, важи за убедљивог фаворита на овогодишњој Евровизији.

(Глоссy)