Извор:Фото: АТА имагес

"САВЛАДАЈУ МЕ ЕМОЦИЈЕ": Цеца често плаче због њега

Извор: Нпортал

13.05.2024.

10:29

НЕМОЈТЕ крити емоције!

Фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић отворила је душу и говорила је о Аркану без ког је остала пре више од две деценије.

BloombergAdria.com

 

- Често га помињем. Њега нема пуне 24 године, али је он свакодневно присутан у нашим причама, разговорима, то је потпуно природно. Са Жељком имам двоје дивне деце, та деца су врло свесна ко има је отац и потпуно је природно да га помињу и евоцирају успомене на њега - рекла је Цеца и додала:

BloombergAdria.com

 

- Дешавало ми се много пута и да ми сузе крену и да прогутам кнедлу, да оде шминка, оде све. Нама женама је то проблем, мушкарцима није. Размаже се маскара, већа дара него мера. Шалу на страну, препустим се емоцијама. Најлепше је када можете да испољите осећања и да их поделите са људима.

Недавно је јавно навела имена пет најбољих фрајера на нашој музичкој сцени. Према њеном мишљењу то су Војаж, Нући, Саша Ковачевић, Бојан Лексингтон и Жељко Јоксимовић

- Војаж и Нући су стварно два лепа момка. Нући је смршао, дотерао се, вежба, као лутка је. Поред њих сам споменула и Сашу Ковачевића и Бокија Лексингтона. Он је баш леп човек. Никада немам проблем да каже за моје колеге и колегинице ко је леп.