Извор:Фото: Профимедиа

"ЦИЉ ПОДЕЛИТИ ГЛАС ИЗРАЕЛА" Нова провокација представнице

Извор: Нпортал

13.05.2024.

14:16

ИЗРАЕЛСКА представница, певачица Еден Голан, пласирала се на високо пето место.

Током учествовања на музичком такмичењу, њен наступ је био праћен скандалима, публика је желела да протестује. Сада када се такмичење завршило, огласила се на свом Инстаграм профилу.

- Одакле да почнем? Прво бих хтела да кажем да сам поносна на то колико смо далеко стигли. Захвална сам на привилегији да представљам своју земљу, посебно у овим тешким временима. Од тренутка кад смо започели ово путовање, наш циљ је увек био поделити снажан глас Израела на једној од највећих сцена. Мислим да смо то и постигли. Рећи да је било лако била би лаж, али ваша подршка и љубав дале су ми снагу да наставим и дам апсолутно најбољу изведбу коју сам могла - започела је певачица па додала:

- Желела бих да се захвалим свима који су ме подржавали из целог света, мојој земљи, члановима делегације и мојој породици коју једва чекам да видим и загрлим. И наравно, хвала свима који су гласали јер смо захваљујући вама стигли довде. Волим вас. На крају, своје учешће на Евровизији посвећујем гласовима које не можемо да чујемо - таоцима. Очајнички чекамо да се вратите кући - била је јасна Еден.