Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/electroteam

"НИЈЕ ФЕР" Хрватицу осуђују због поена које је добила Теја

Извор: Нпортал

13.05.2024.

14:49

ИВАНА Врдољак, Ванна била је у хрватском жирију ове године који оцењује представнике других земаља на Евровизији. Сада је на мети критика хрватске јавности због броја бодова који су доделиили Србији.

Ове године имали смо прилику да видимо многе котроверзне учеснике, а Теја Дора и Бејби Лазања су чак покупили симпатије Србије. Лазања се борио са швајцарским представником Немом, али титула му није припала па је освојио друго место. Ванна се огласила на свом Инстаграму и објаснила како су оцењивали: 

BloombergAdria.com

 

- У Хрватском жирију за овогодишње "Евровизије" је било пет особа. Свако од нас је гласао засебно - по својој савести. Зброј наших гласова је дао коначне оцене. С обзиром да пропозиције ЕСЦ-а не дозвољавају објављивање појединачних гласова, заиста није ни мало фер што ме неки од вас осуђују без да знате којој сам земљи дала колико бодова- написала је Ивана Врдољак - Ванна после завршене Евровизије. 

Поред Ване, ове године у жирију Евровизије у Хрватској били су и Срђан Секуловић Сканси, Дино Јелусић, Миховил Шоштарић Лоцкроом, Гина Вицториа Дамјановић

Певачица и победница Евровизије 2007. године, Марија Шерифовић је била љута када је видела да је жири из Хрватске дао Теја Дори три поена. 

- Сазнајте ми ко је жири у Хрватској - поручила је револтирана Марија.