Извор:Фото: Профимедиа/АТА имагес

ВРИСКА И СВАЂА: Теyа открила НЕПОЗНАТЕ детаље са Евровизије

Извор: Нпортал

13.05.2024.

17:21

ТЕYА ДОРА је открила колико су скандали на "Евровизији" утицали на извођаче

Српска представница на Евровизији, Теyа Дора, вратила се из Малмеа, а гостујући у емисији "Један добар дан" на РТС, поделила је своје утиске са такмичења које је ове године било у сенци интрига, скандала и дисквалификације Холандије.

- Први пут кад сам ту неку еуфорију доживела и кад сам скапирала где се налазим, било је кад је била проба с публиком пред полуфинале. Осетила сам се баш лепо и почаствовано што сам тамо. И за финале и за полуфинале ме је лупио адреналин, позитивна трема и енергија, рекла је Теyа Дора.

Теyа Дора је освојила 17. место. Победник Евровизије је Немо из Швајцарске, док је друго место освојио Бејби Лазања из Хрватске

BloombergAdria.com

Певачица је открила како је изгледало дружење са учесницима из других земаља, с обзиром на околности.

- Дружења није било толико због ситуације, осим у тој једној просторији где смо се спремали за наступ, и ту је било хаотично, па и немаш много времена да искомуницираш с другим учесницима, максимум десетак минута. Ја сам се на мини-турнеји пре саме Евровизије највише дружила с близанцима из Шведске, са предсавницима Украјине, наравно са Бејби Лазањом, имали смо чак и заједничку журку, на којој су били Рејвен и представници из Словеније.

Теyа Дора се потом осврнула и на то колико су скандали утицали на саме извођаче.

- На мене, искрено, не много. Ја сам се само концентрисала на оно шта треба да урадим. Наравно да сам примећивала ствари које су се дешавале око мене, било је доста непријатних момената - вриске, свађе артиста и неких медија, истакла је.

БОНУС ВИДЕО: