Извор:ФОТО: Принтскрин Јутјуб Grand Online / Instagram

Водитељу нападачи исели мајицу ЖИЛЕТОМ

Извор: Нпортал

14.05.2024.

08:16

ГРАНДОВ водитељ Синиша Медић проговорио је о вршњачком насиљу, чија је и сам био жртва у основној школи у Суботици.

Водитељ је у исповести за Гранд открио да тек када је у медијима пробуђена свест о насиљу да је тад постао свестан да је и сам доживео малтретирање од стране својих вршњака.

BloombergAdria.com

 

Синиша није био жртва само својих вршњака, већ и учитељице која није имала разумевање за њега и како тврди, омаловажавала га је пред другарима из разреда.

За Гранд водитељ је испричао трауматично искуство из детињства које тешко може да заборави.

-Моја бака је живела у Немачкој и од ње сам често добијао лепу гардеробу, прелепе оловке, бојице, фломастере, школски прибор који је тада био другачији, недоступан у нашим крајевима. Сећам се колику је мржњу тада имала према мени учитељица Ружица која ми је узимала те исте оловке из Немачке и давала мале и дотрајале рекавши: ‘Ти са овим пиши’. Онда је било сликање целог разреда, а ја сам дошао у некој лепој мајици као и сва деца, али је једино мене натерала да је скинем и да обучем ђачки мантилић. Такође, пребацила ме у други разред на недељу дана, јер сам био као несташан и направила трауму јер ме одвојила од својих другова– присетио се водитељ са кнедлом у грлу.

Синиша тврди да је учитељица имала своје миљенике у разреду и да га је свесно спутавала и омаловажавала, да би касније, када је већ постао успешан, променила став према њему.

BloombergAdria.com

 

-Када сам направио посао и када год би ме видела у граду, то су биле похвале и одушевљење са њене стране, али никада до дан данас нисам заборавио њене гестове где је свесно неку децу, па и мене склањала да покажемо своје таленте- рекао је Медић и додао да је учитељица била свесна да су га остала деца из школе малтретирала.

–У школи је била група дечака која ме је увек чекала када се мењају смене, вукли би ме за гардеробу, чак су ми једном жилетом исекли мајицу. Она није умела да ме заштити. Пар месеци сам морао да идем другим путем да те исте вршњаке не бих срео-присетио се водитељ за Гранд.

Синиша је открио да је вршњачко насиље престало захваљујући интервенцији његовог оца.

-Уместо учитељице, мој отац је морао да реагује. Попричао је са дечацима који су ме малтретирали и тако прекинуо агонију која је дуже време трајала. Нико у то време од учитељице па до психолога нису се бавили тим стварима, тврдећи да су то дечије игре које сами морамо да решимо– истакао је водитељ који и даље има трауме из детињства.

Гранд