Извор:Фото: АТА имагес

ТРУДНА ЖЕНА НАСРНУЛА НА ЊЕГА: Марка напала комшиница

Извор: Нпортал

14.05.2024.

09:00

ПОЛИЦИЈА је привела Марка Миљковића због сукоба са комшијама. Они су наводно бацали помије на његову терасу, а он је њима узвратио тако што је бацао јаја. У полицијској станици су одредили да је Миљковић у тешком алкохолисаном стању, а такође је одбио да се тестира на алкохол.

Како даље сазнајемо, Марко Миљковић је одбио да уради алкохолни тест, а процена полиције је да је Миљковић у тешко алкохолисаном стању и са тим у вези му је и изречена мера задржавања, а мораће да плати и одређену казну.

Комшија Марка Миљковића је средњих година и како је изјавио, није био био присутан када се инцидент догодио, али тврди да је његова супруга доживела стрес. 

BloombergAdria.com

 

Новинари "Ало" медија сазнају, трудна комшиница Марка Миљковића је покушала да га смири и склони како не би настала већа драма, али пошто у томе није успела, насрнула је на њега: 

- Када се Марко приближио вратима она је на њега насрнула и огребала га - истиче добро упућен извор за Ало!.

Марко није био агресиван према трудници, али јој је упутио претње у афекту: 

- Процена полиције јесте да је Марко у тешко алкохолисаном стању. Уколико се његове претње полицији и бахато понашање наставе и сутра, сигурно ће га задржати 72 сата. Уколико пред судијом покаже покајање и договори се, платиће 100.000 динара и изаћи до подне. Све зависи и од тога да ли ће га полицајц теретити  за увреде и претње. Најбољи сценарио је да спусти лопту, да се смири и да се договори са судијом, плати казну и заврши хаос који је сам и направио. Да није претио полицији и комшиници или да је бар пристао на тестирање без прављења хаоса и увреда на рачун полиције, изашао би чим би се отрезнио - закључује извор за Ало!