Извор:Фото: Принтскрин/Задруга Оффицал/АТА имагес/И. Маринковић/Профимедиа

ИЗНЕНАДИО НАС ЈЕ: Огласио се Гаги после Марковог инцидента

Извор: Нпортал

14.05.2024.

13:42

МАРКО Миљковић је упао у жижу медијског интересовања због инцидента са комшијама. Миљковић је оптужио комшије који живе на спрату изнад њега да бацају помије на његову терасу. То га је раљутило, па је купио картон јаја и бацио на њихову.

Међутим ту није крај, наводно је запретио комшиници која је у другом стању, а она је насрнула на њега и изгребала га. Полиција је привела Миљковића и одвела га у Ургентни. Радили су ме алко тест на који је био позитиван, а на наркотике је био негативан. 

Поводом тог инцидента огласио се отац Луне Ђогани који је рекао да је за такво понашање његовог зета крив алкохол. 

-  Све што ви знате знам и ја. Чуо сам се с Луном, с њом сам константно на вези. Сад је кући. Нисам се чуо са Марком он је у полицији, тешко ми је све ово пало. Алкохол је урадио своје, нема објашњења. Нико није добро Луна није добро. Не знам одакле му оне повреде. Луна је са децом и лоше је - рекао је Гаги за Курир па наставио:

- Забринути смо, изненадио нас је, опет с друге стране... Не знам. Луна је љута, а опет... Жао ми је што се ово десило.

Марко је у Ургентни центар доведен у пратњи два полицајца у поцепаној мајици, са лисицама на рукама, прилично љут. Према сазнању Курира, приведен је због нарушавања јавног реда и мира.

#ВИП #Данијела Родић #Богдана Ражнатовић #Вељко Ражнатовић #порођај Богдана Ражнатовић #прија Светлана Цеца Ражнатовић #трећи син Богдана и Вељко Ражнатовић #Исаија син Вељко Ражнатовић