Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Code3Paris

ДЕЧАК (4) ЗАБОРАВЉЕН У КОМБИЈУ: Сатима био сам у возилу

Извор: Нпортал

15.05.2024.

12:10

РОДИТЕЉИ су остали у шоку кад су чули да им сина нема.

Невероватна прича долази из Атине.

Један четворогодишњак остао је сам у комбију који је био на путу за вртић у главном граду Грчке.

Из ко зна којих разлога, возач комбија није на време приметио малишана који је дремао на седишту у последњем реду и остао је заробљен у возилу на неколико сати.

Возач је одвезао комби на паркинг и отишао, јавља атинска РТВ СКАИ.

Четворогодишњак се потом пробудио и некако изашао из комбија, али је видео да је на непознатом месту, те се вратио на своје седиште!

Везао је појас како је научио, извадио књигу из торбе и читао чекајући да, како је очекивао, ипак стигне до обданишта, а каже и да је неко време спавао.

Када су родитељи добили информацију да им сина нема, јако су се уплашили и похитали су на лице места да виде шта се догодило.

Заједно са возачем дошли су до комбија забезекнувши се призором. Дечак је седео мирно у последњем реду на свом месту и осмехивао се.

Случај заборављеног дечака је данас објавио Јоргос Хутумадис, председник Удружења родитеља Другог вртића општине Кифисија, али није рекао шта је урађено да се то не би поновило.

Родитељи су изјавили да је дечак добро и да се нимало није уплашио јер је веровао да ће неко доћи по њега. 

Штавише, једино га је бринуло да неки странац не приђе комбију и види га, због чега се "мало склупчао на седишту" како је рекао и трудио се да буде непримећен.

На питање запосленима у вртићу како то да им нико није јавио да им целог дана сина нема, рекли су да су били убеђени да је он тог дана из неког разлога остао кући, а да им нико то није ни јављао.

(Република)