Извор:Фото: Профимедиа

СРЕЋА ИМ КУЦА НА ВРАТА: Овом знаку живот се мења из корена

Извор: Нпортал

15.05.2024.

16:41

МЛАДИ Месец у Бику започео је 7. маја, а астролози верују да је то једно од најсрећнијих раздобља у години. Посебну срећу и добре прилике донеће једном хороскопском знаку.

Након емоционалног чишћења током пуног Месеца у Шкорпији у мају, време је да с надом погледате у будућност.

Овај млади Месец има магичну моћ да обликује нашу будућност и отвори врата дугорочном успеху. Ипак, постоји један хороскопски знак који се истиче и спреман је да своје снове претвори у стварност.

С Венером и Јупитером који се усклађују у њихову корист, овај Млади Месец има моћ да обликује њихову будућност и утре пут дугорочном успеху.

BloombergAdria.com

Тај знак је Бик

Бикови, мајски млади Месец је у вашем знаку. Јупитер, планета среће и експанзије, утицала је на вашу слику о себи и самопоуздање прошле године, а ви сте прошли успоне и падове када сте били у центру пажње. Овог месеца млад Месец у Бику ваша је карта за завршетак старих поглавља и прихватање нових амбиција. С Јупитером и Венером у комбинацији — Јупитер симболише експанзију и срећу, а Венера привлачи радост и креативност — овај лунарни догађај вас позива да ускладите своју емоционалну истину са жељеном стварношћу.

BloombergAdria.com

Уместо бескрајног планирања или чекања да се звезде савршено поравнају, овај млади Месец подстиче вас да предузмете тај кључни први корак. Верујте својим инстинктима и следите своју интуицију; не требају вам сви одговори одмах. Прихватањем ове енергије отворићете врата могућностима, уносећи позитивну енергију и испуњење у свој живот.

Млад Месец у Бику овог месеца не односи се само на лични раст; то је и светионик за ваше односе. У комбинацији с љубавном планетом Венером и експанзивним Јупитером, овај лунарни догађај подстиче вас да изразите своје жеље и предузмете храбре кораке у љубавном животу. Било да сте слободни и спремни за дружење или желите да продубите однос с партнером, сад је време да нешто предузмете.

BloombergAdria.com

Прихватите смирену и луксузну енергију Бика планирањем посебног ноћног изласка или једноставно уживањем у квалитетном заједничком времену. Немојте се устручавати да потрошите мало новца за незаборавно искуство – заслужујете га.

Коначно, млад Месец у Бику представља златну прилику да привучете обиље у своје финансије. Овај космички догађај савршено је полазиште за нове путеве ширења и просперитета. Било да сте очекивали унапређење на послу или сте размишљали о новим путевима каријере, сад је време за то.

Уз Јупитер и Венеру који подижу ваше самопоштовање и самопоуздање, боље ћете артикулисати своја постигнућа и показати другима своју вредност. Стога, искористите тренутак и одлучно следите своје циљеве. И запамтите, чак и ако ствари не иду тачно како сте планирали, верујте да могу довести до још већег успеха у будућности.

(Сторy.хр)