Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/Ana Radišić

БИТКА ЗА ПОТОМСТВО: Глумица постала мајка у петој деценији

Извор: Нпортал

16.05.2024.

07:51

ДРАМСКА уметница из Хрватске, Леона Параминска, стекла је велику популарност током снимања серије "Будва на пјену од мора", у којој је највише улога снимила са глумцем Мимом Караџићем. Тумачила је лик Миле Ковач.

После те серије, могли смо је видети у чувеној серији "Сенке на Балкану". Убрзо је решила да се пресели у Калифорнију где се посветила породициа потом се одеслила у Калифорнију где се посветила породици. У 42. години добила своје прво дете, а недавно је открила да планира да се са супругом Тином Комљеновићем и њиховом наследницом, којој су дали име Лив, врати у Хрватску.

-Планирамо да се вратимо, али не знам тачно када, то увек траје дуже него што мислимо. Тражење некретнине ће бити задњи корак након што све друго обавимо- открила је глумица за Сторy.хр.

BloombergAdria.com

-Живот је увек онакав каквог га сами направите без обзира где живите. Увек имамо осећај да је негде боље, да је комшијска трава зеленија, а није боље, другачије је. Све заправо зависи шта вама у том тренутку одговара и шта вам је потребно. Нама за сада одговара. Хтели смо промену-изјавила је својевремено Леона.

Леона је имала невероватну борбу за потомство. У петој деценији је успела да се оствари као мајка, а многи су причали да се породила у истој болници у којој и Меган Маркл.

-Колико сам се мучила да останем у другом стању, толико ми је трудноћа лепа и лака. Термин је 26. август, али мислим да ће беба доћи нешто пре мог рођендана, који је 22. августа. Сигурно су ми били потребни сви ти хормони које трудноћа доноси, а и тај мир, тако да је за мене ово заиста блажено стање- рекла је она једном за "Хелло".

Иначе, Милутин Мима Караџић недавно је поделио фотографију са колегиницом и показао како она изгледа неколико година од серије "Будва на пјену од мора" где је била фатална за мушкарце.