Извор:Фото: Архив Новости

ПЕВАЧИЦА ЖЕСТОКО О ЕСТРАДИ: Постоји клан за ромске свадбе

Извор: Нпортал

07.12.2021.

14:27

ПЕВАЧИЦА Зорица Марковић позната је као неко ко се не устручава да искаже своје мишљење. Она је поново отворено говорила о дешавањима на естради, колегама, као и због чега не жели да пева на ромским свадбама.

Зорица је истакла да не жели да пева бесплатно, открила је да је често на свадбама остајала без бакшиша због колега.

BloombergAdria.com

 

- Најјачи је клан за ромске свадбе. У њему су Љуба Аличић, Снежана Ђуришић, Злата Петровић, био је и покојни Шабан Шаулић... Не кривим њих, већ менаџере. Певачи раде три свадбе за себе, па једну за менаџере. Нека се ј**у, ја нећу да певам за менаџере који би да скидају кајмак, а ја сам крв пропишала да бих направила каријеру - открила је певачица.

- Проценат да дам хоћу, али бесплатно да певам нећу. Не припадам том свету. Многе колеге су ми причале иза леђа. То раде и данас. Примера ради, са хармоникашем Мишом Мијатовићем нисам причала 15 година. Када смо се помирили, признао ми је да је био љубоморан на мене - испричала је Марковићева.

BloombergAdria.com

- Знао је да спадам у најбољих пет певача који раде свадбе и онда је иза мојих леђа причао како сам неодговорна и да тражим велики хонорар само да ме људи више не би звали да певам. Да не причам како су ми музичари на свадбама крали бакшиш. Неке колегинице су причале за мене и Веру Матовић да смо шаторске певачице - рекла је Зорица.

(Хит Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".