Извор:ФОТО: Анђела Стевановић / Принтскрин masha_radovic

БОЈОВИЋЕВО НАЈМЛАЂЕ ДЕТЕ: Маша је данас успешна новинарка

Извор: Нпортал

20.05.2024.

08:13

НАЈМЛАЂА ћерка Вука Бојовића, Маша Радовић изградила је успешну новинарску каријеру.

Вук Бојовића, некадашњи директор Бео-зоо врта и човек који је остао упамћен као велики добротвор и хуманитарац, напустио нас је пре десет година.

Иза себе је оставио испричане и оне неиспричане приче са Дорћола, где је и дан данас смештен кутак за животиње о коме је бринуо све до смрти. Поред животња којима се дивио до смрти, срце Вука Бојовића освојиле су две жене. Вук се женио два пута.

Из два брака добио је четворо деце.

BloombergAdria.com

 

Његов син из првог брака, Никола Бојовић убијен је 2013. године у центру Београда, док је други син Лука Бојовић провео 18 година у затвору  у Шпанији, а из истог брака са Анђелком има и ћерку Марију.

Из другог брака са новинарком Весном Радовић, има ћерку Машу која је израсла у праву лепотицу.

Маша Радовић је дипломирани позоришни редитељ, новинар једне редакције, аутор и водитељ емисије "Маша и…". Са пратиоцима неретко подели фотографије усликане током неког од њених интервјуа, са познатим и истакнутим личностима, глумцима и политичарима.

Маша је најмлађе дете покојног Вука Бојовића, иако одраста без очеве љубави Маша је успела са себи раскрчи пут ка успеху.

Осим успешне каријере, судећи по њеним објавама на друштвеним мрежама, посвећена је себи, воли да путује и често воли да проводи време са пријатељима, а једно је сигурно - од оца је наследила велику љубав према животињама.

Подсетимо, живот Вука Бојовића обележила је највећа трагедија. Његов млађи син Никола убијен је у атентату 28. априла 2013. године, нешто више од годину дана пре очеве смрти. 

У то време млађи Никола старао се о болесном оцу Вуку и кренуо је у продавницу, а на путу до тамо чекали су га нападачи. 

На сахрани Вук је замолио великог породичног пријатеља, Џеја, да испуни жељу преминулог сина и отпева песму "Недеља". Певач је услишио жељу и једва скупи снаге да пусти глас, док су се присутни већ при првим стиховима расплакали.