Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Svetlana Ceca Raznatovic/Игор Маринковић/Принтскрин/Инстаграм/cecaraznatovic

Једну песму ЦЕЦА је посебно посветила ДЕЦИ

Извор: Нпортал

20.05.2024.

11:15

ПЕВАЧИЦА Светлана Цеца Ражнатовић је почетком двехиљадитих направила трогодишњу паузу у каријери, а онда се 2004. године вратила и објавила албум "Горе од љубави".

Цеца је годинама сарађивала са Марином Туцаковић, која је и за овај албум писала већину текстова. Како је једном приликом певачица рекла, Марина ју је одлично познавала, те јој је песме често писала инспирисана њеним животом.

BloombergAdria.com

 

Једна од песама које су такође настале инспирисане догађајима у Цецином животу је и „Нећу дуго“. Многи су мислили да је текст песме посвећен мушкарцу, а истина је другачија.

- То је песма коју је Марина Туцаковић написала за мене, а ја сам је посветила својој деци, али је никада нисам запевала осим на ЦД-у. Публика на концертима воли да чује мало брже песме, па зато ову никада нисам уживо отпевала, изјавила је Цеца својевремено за медије.

- Волим песме са јаким сликама. Марина одлично пише такве песме, те је тако саставила и ову. Отпевала сам је у студију, а посебно се издвојила од других и решила сам да је посветим деци. Асоцирала ме је на мој приватни живот, изјавила је Цеца тада.