Извор:Фото: Профимедиа

ДЕТАЉИ СМРТИ ЖЕНЕ И ДЕЦЕ: Откривен идентитет убице

Извор: Нпортал

20.05.2024.

16:08

СИНОЋ око 21.15 мушкарац је починио самоубиство скоком са зграде у Тузли, а у његовом стану су након тога пронађена тела жене и двоје деце.

Истражни тим Сектора криминалистичке полиције МУП ТК и Тузиластва ТК обавља увиђај у стану у тузланском насељу Ступине, где су данас пронађена три тела и то жене и двоје деце. Синоћ око 21.15 супруг и отац деце је починио самоубиство скоком са зграде у истом насељу.

Тренутно се утврђују све околности везане за ове догађаје. Више информација ће бити познато након обављања увиђаја. Аваз открива да је супругу и двоје деце убио М. Ч, преноси Српскаинфо. Према информацијама он је запослен на УКЦ Тузла, као и његова супруга.

Према информацијама, у стану су пронађена тела жене и двоје деце, а незванично, у питању је брачни пар и њихово двоје деце. Како је Фактору испричао извор близак истрази, након што је синоћ пронађено тело мушкарца који се бацио са зграде, његов идентитет није био одмах познат. Такође, станари нису ништа необично чули нити приметили пре тога, преноси Српскаинфо.

Међутим, након што се жена јутрос није појавила на послу, а старије дете у школи, кренули су позиви и проверавања, да би на крају у стану била пронађена њихова тела. Незванично је такође речено да у овој породици није било случајева пријаве насиља, као и да мушкарац није поседовао ватрено оружје.

(Дневни аваз)