Извор:Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

АЦО ИМА НОВИ АУТО: Звер за којом се окреће цео БГ (ФОТО)

Извор: Нпортал

20.05.2024.

17:42

"И ЈА сам њој узео ауто, само што је она скромна. Нисам га украо, зарадио сам га, што да не покажем. Немам обавезу никакву ни према коме", открио је певач.

Након што је прошле недеље обрадовао публику новим албумом, Ацо Пејовић данас је окупио припаднике седме силе на дружењу у познатом престоничком хотелу, где се појавио у новом аутомобилу.

Пејовић је познат као велики професионалац који поштује своје сараднике, због чега се невероватан број новинара и фоторепортера окупио на договореном месту, а доласком у новом ауту задивио је окупљену масу.

Наиме, певач се почастио новом машином "порше карера" у којој се довезао испред хотела, а елеганцији и звуку скупе машине нико није одолео.

Иначе, цена овог аутомобила креће се од 150 хиљада евра па навише у зависности од опреме, а верујемо да је Ацо испунио себи жељу и купио новог четвороточкаша по својој мери.

– Жена ме је частила. Кад ме пријатељи питају откуд "порше", ја кажем жена ми је купила поклон. И ја сам њој узео ауто, само што је она скромна. Нисам га украо, зарадио сам га, што да не покажем. Немам обавезу никакву ни према коме – открио је певач.

Подсећамо, Ацо је објавио албум са 12 нових песама које које су одмах ушле у трендинг на платформи Yоутубе.

BloombergAdria.com

– Албум који је пред вама епилог је свега што сам месецима са много љубави припремао како бисте сви заједно уживали у сваком тексту, музици, аранжману - каже Ацо Пејовић и додаје:

– Нисам желео песмама да делим људе по жанровима, већ сам сваку песму одабрао и отпевао са много емоција. Сигуран сам да ће људи који воле оно што ја радим умети да препознају квалитет на коме сам инсистирао – изјавио је певач.

(Гранд)