Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/rtnk.me

ХИТ СНИМАК: Саобраћајац зауставио страног држављанина

Извор: Нпортал

20.05.2024.

19:03

НАКОН што је полицајац почео да објашњава зашто је заустављен, странац је на енглеском рекао да не разуме о чему се ради.

Разговор између црногорског полицајца и страног држављанина који се на улицама Црне Горе возио мотоциклом постала је прави хит на интернету, онда када га је полицајац зауставио и написао адекватну казну за претицање преко пуне линије. Иако је службеник Саобраћајне полиције урадио свој задатак како доликује, те у том смислу није било ничега необичног, видео који се нашао на Инстаграм странци "ртнк.ме" ипак је успео да насмеје велики број људи широм региона - због чињенице да возач мотора није знао црногорски језик, којим је полицајац морао да објасни прекршај.

Како се може чути и видети на снимку, након што га је зауставио, полицајац је странцу рекао "добар дан" и "како сте господине". Странац се тада потрудио да му одговори на црногорском те рекао:

"Добар дан, добро. А ви?"

Међутим, након што је полицајац почео да му објашњава зашто је заустављен, странац је на енглеском рекао да ипак не разуме о чему се ради.

Тада је службеник, схвативши да се ради о странцу, на свој начин, рукама и неким језиком налик енглеском успео да му објасни повреду саобраћајних правила и тиме изазове симпатије на друштвеним мрежама.

Како пише поменута Инстаграм страница, овај догађај је прокоментарисао и возач мотора, казавши да га је, иако је добио казну насмејао многе.

"Пре свега да кажем да сам погрешно претицао и да је полиција била у праву. Међутим, пошто полицајац не говори енглески језик, дошло је до смешне комуникације. Било је то нешто налик звиждању, пробао је све како би ми објаснио грешку коју сам направио", написао је он на друштвеној мрежи о ситуацији у којој се нашао на путу између Будоша и Богетића у Црној Гори.