Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

ЈЕЗИВ ТРАГ НА ЗЕМЉИ: Роквић се јавио са ходочашћа

Извор: Нпортал

21.05.2024.

18:35

ХУМАНИ пут који корача певач Никола Роквић завршиће се у манастиру Светог Нектарија Егинског у Грчкој, а на том путу певач скупља новац за малишане којима је помоћ најпотребнија.

Роквић, који је са супругом Бојаном на челу фондације "Породица", сакупио је 31 милион динара за помоћ најмлађим онколошким пацијентима у Србији, а Николино ходочашће ускоро се завршава, јер би сутра требало да дође до коначног циља.

Он се редовно оглашава путем свог налога на друштвеној мрежи Инстаграм, те и данашњи дан није био изузетак.

Он је и данашњи дан започео оглашавањем, а како је показао, овог пута прво је уснимио траг који је змија оставила на прашњавој стази којом је ходао.

BloombergAdria.com

 

Роквића је на једном земљаном путу сачекало изненађење за "добро јутро".

- Какав ли је ово траг, нешто ми познат, шаркица - говорио је Никола у видеу, а онда и показао слику прегажене змије на путу.

Роквић сутра стиже до свог циља

Уз видео који је данас Роквић објавио додао је и опис, који сугерише да већ сутра, након тачно месец дана од почетка путовања, стиже до крајњег одредишта.

- Циљ се назирееее!!! Уз Божију помоћ и Благослов Св. Нектарија, требало би сутра да стигнемо на Егину! Сутрашњи дан је по километражи најзахтевнији, око 57 км дистанца! Помјаните нас у молитвама драги људи и подржите уплатама мисију - написао је.

БОНУС ВИДЕО: