Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/Portal Informer

"ОНА ИМА МАМУ": Посебан дан за ћерку Гоце Тржан

Извор: Нпортал

23.05.2024.

14:50

ПЕВАЧИЦА Гоца Тржан се на битан дан обратила својој мезиммици Лени.

Гоца је из брака са ријалити учесником Иваном Маринковићем добила Лену која данас пуни седамнаест година. Тржанова не крије колико је поносна на то што је њена наследница израсла у самосталну младу даму. Поводом њеног рођендана, огласила се на Инстаграм профилу: 

- Кажу да кад родиш ћерку, добијеш најбољу другарицу за цео живот. Хм... Има она довољно другарица, а имам и ја. Родила сам ћерку. Она има маму. До краја времена сам њена подршка, њен чувар, њено сигурно уточиште, њен навијач, њена напорна мајка, која стално има нешто да јој каже... А она ће до краја времена бити моја највећа љубав. Срећан 17. рођендан, девојко. Волимо те до заувек! - написала је Гоца на свом Инстаграм профилу.

Подсећања ради, певачица је снимала "Мој савршени брак", а сада се на друштвеним мрежама појавио снимак на ком са наследницом Леном прича о Ивану Маринковићу:

- Могло је много боље, могло је да буде све другачије, да се он понашао другачије. Разочарао ме је у неким ситуацијама - Лена је говорила мајци.

- Јеси ти свесна да ти немаш никакве везе са тим? - питала је Гоца.

- Ја сам тога свесна, али опет, тата ми је... - истакла је Лена, а Гоца није крила да је потиштена због свега, те на питање како би она то могла да поправи, Лена је одговорила: “Не можеш”.

- Рекла сам ти сто пута "извини" у његово име - наставила је певачица.

- Не можеш ништа, на њему је. А њега боли ду*е, као и увек - рекла је Лена