Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/neda.ukraden

БУЈНЕ ГРУДИ И РАВАН СТОМАК Неда (73) обара с ногу у бикинију

Извор: Нпортал

24.05.2024.

22:25

НЕДА Украден прославила је прошле 73. рођендан и више је него очигледно да позната певачица изгледа невероватно! Лагодно би могла да стане на црту и холивудских дивама, а не само да и даље може да се похвали сјајном фигуром, она има и невероватну енергију и ведри дух, те неуморно наступа.

Неда је прошле године летовала у бокотороском заливу, где има и кућу, уживајући у сунчаним данима. Она се тада похвалила фотографијама у купаћем костиму, доказавши нам да нема ни грам вишка, иако гази већ осму деценију, те да је њена фигура заиста фантастична.

Неда је на првој слици имала веома занимљив купаћи костим, који је истакао њене бујне груди и који визуелно стањује струк.

"Имаш 73 године и овакво тело, капа доле Недо", "Као вино", "Царица", "Предивна госпођа Неда", "Затегнута као праћка", "Изгледате бар 20 година млађе", били су само неки од коментара испод фотографије.

Певачица је на својој другој слици показала своје издање у белом бикинију, које је тек одушевило све, а сви су јој гледали у раван стомак и нестварну фигуру.

#Неда Украден #Певачица Неда Украден #Неда Украден бикини #ВИП