Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм marko_vnm

"НИКО НЕ ВЕРУЈЕ У БОГА": Марко Бјелић о животу у Београду

Извор: Нпортал

25.05.2024.

07:49

У ОВОЈ ДРЖАВИ нико више не верује у Бога. Девојке се угледају на моделе и инфлуенсерке, а мушкарци не знају шта значи бити мушкарац, рекао је Марко.

Син певачице Драгане Мирковић, Марко, каже да би се радо вратио у Србију јер му се у Аустрији више не свиђа то како омладина гледа на живот и праве вредности. Он је објаснио да девојке само мисле на Онлифанс профиле, односно сајт на коме могу да снимају експлицитни садржај, а да су мушкарци заборавили како треба да се понашају.

- Ако Аустрија настави овим путем, долазим ускоро - истакао је Бијелић, а онда открио шта му се не допада у Аустрији, а шта му се свиђа у Србији: 

BloombergAdria.com

 

- Губе се праве вредности. У овој држави нико више не верује у Бога. Девојке се угледају на "Онлифенс" моделе и инфлуенсерке, а мушкарци не знају шта значи бити мушкарац - рекао је Марко.

BloombergAdria.com

 

Подсећамо, фолк звезда Драгана Мирковић шокирала је регион крајем марта ове године кад је саопштила да се након 24 године брака разводи од бизнисмена Тонија Бијелића, као и да не живе заједно од 2021. године. Тони је напустио дворац крај Беча, где су у најтежим тренуцима са Драгоном остали ћерка Мануела и син Марко, али и још једна особа.

BloombergAdria.com

 

Наиме, велика подршка породици је Анастасија, Маркова девојка. Она је уз породицу била и на Драганиним концертима у Београду, како јавност још увек није знала за развод и када је све изгледало као да је у најбољем реду. Анастасија и Марко су тада стигли у његовој бесној машини, а судећи по њеним друштвеним мрежама, она би ускоро требалчо да напуни 22 године и бави се графичким дизајном.